Arhitektura +

26.05.2013 - 31.12.2013

Bušić, Andrea, Autor
Frković, Fani, Autor
Mihaljević, Marko, Autor

Arhitektura + ciklus je intervjua pokrenut od Sekcije mladih DAZ-a u proljeće 2013.  Kroz ove kratke video intervjue predstavljaju se mladi arhitekti i njihova zanimanja ili hobiji koji više ili manje imaju veze s arhitekturom.

Arhitektura + ciklus je video intervjua koje vode mladi arhitekti s mladim kolegama arhitektima, bilo studentima ili onima koji su nedavno diplomirali. Ono što čini plus arhitekturi je zanimljiv ili neobičan hobi koji gostu intervjua upotpunjava ili potpuno okupira vrijeme. Cilj nam je upoznati i javnosti predstaviti mlade kolege i njihove zanimljive aktivnosti kojima se bave te naći poveznicu između arhitekture i drugih zanimanja, od umjetnosti i kulture, do mode, sporta, glazbe itd.

Prvi gost, koji je otvorio ciklus Arhitetkura + bio je Ivan Jovanovac, arhitekt koji se u slobodno vrijeme bavi proučavanjem zvuka te svoje zvučne zabilježbe prenosi publici. Kroz kratki intervju objasnio nam je sve o svom neobičnom hobiju i otkrio kakve veze imaju arhitektura i zvuk.

Vezana događanja

07/03/2014 - 07/03/2014

Arhitektura i stand up: Vlatko Štampar

U novoj epizodi ciklusa intervjua Arhitektura + predstavljamo Vam mladog arhitekta i stand up komičara koji će Vam zasigurno osvježiti dan i dobro Vas nasmijati.

10/01/2014 - 10/01/2014

Arhitektura + fotografija i drugi mediji: Ivan Dorotić

Novi video intervju iz ciklusa Arhitektura + u organizaciji Sekcije mladih DAZ-a predstavlja Ivana Dorotića, mladog arhitekta, fotografa i autora brojnih tekstova iz sfere umjetnosti i kulture.

27/05/2013 - 27/05/2013

Arhitektura i zvuk: Ivan Jovanovac

Prvi video intervju iz ciklusa Arhitektura + u organizaciji Sekcije mladih DAZ-a predstavlja Ivana Jovanovca, mladog arhitekta, glazbenika i avanturista koji nam je otkrio sve o svom zanimljivom hobiju - zvuku.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.


 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:


  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2023 DAZ.