Očitovanje

UHA i DAZ traže odbijanje Zakona

Autor/izvor: DAZ / UHA 05/07/2013

U tijeku je javna raspara o tri nova Zakona kojima će se regulirati područje prostornog planiranja i gradnje. U nastavku pročitajte zajedničko očitovanje Udruge hrvatskih arhitekata i Društva arhitekata Zagreba.

Prijedlozi triju novih zakona iz područja prostornog uređenja i gradnje do ljetne stanke Sabora, odnosno do 15. srpnja, trebali bi proći prvo saborsko čitanje, a na jesen biti upućeni u drugo čitanje i usvojeni u Saboru.

U sklopu sveobuhvatne reforme sustava i sređivanja stanja u prostoru Ministarstvo je izradilo nacrte novih zakona o prostornom uređenju, o građenju i o građevinskoj inspekciji, koje je Ministrica Anka Mrak Taritaš predstavila u Hrvatskoj gospodarskoj komori na desetom okruglom stolu u sklopu javne rasprave o čemu smo pisali ovdje.

OVDJE preuzmite očitovanje UHA-e i DAZ-a na nove prijedloge Zakona.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: