Zakonodavstvo

Poziv na okrugli stol

Autor/izvor: DAZ 15/06/2013

MGIPU poziva na okrugli stol povodom javne rasprave o nacrtu 3 nova zakona kojima će se urediti područje prostornog uređenja, gradnje i inspekcijskog postupanja u utorak, 18.06.2013. u 13:00 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb. Javna rasprava traje do 20. lipnja 2013.

U sklopu sveobuhvatne reforme sustava i sređivanja stanja u prostoru Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja izradilo je nacrte tri nova zakona kojima će se urediti područje prostornog uređenja, gradnje i inspekcijskog postupanja. Nacrti su objavljeni na web stranici Ministarstva www.mgipu.hr dana 20. svibnja 2013. i time je otvorena javna rasprava koja će trajati 30 dana do zaključno 20 lipnja 2013. U sklopu javne rasprave predstavnici Ministarstva održat će više javnih tribina, okruglih stolova i medijskih predstavljanja po županijama. Cilj je predstaviti nove nacrte onim stručnim i javnim tijelima i osobama koja direktno sudjeluju u njihovom provođenju kako bi se prije upućivanja zakona u vladinu i saborsku proceduru kvalitetno provela kvalitetna i direktna rasprava o ponuđenim rješenja.

Deseti okrugli stol održat će se u utorak, 18.06.2013. u 13:00 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb. Prezentaciju zakona vodit će ministrica Anka Mrak Taritaš, njezini pomoćnici Danijel Meštrić i Davorin Oršanić te načelnik Sektora za zakonodavstvo Josip Bienenfeld. Pozivamo predstavnike medija da poprate ovaj skup s obzirom da je tema od interesa za najširu javnost.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: