Natječaj

Rezultati natječaja za novi vizualni identitet HKA

Autor/izvor: HKA 21/12/2011

Na javni natječaj, koji je Komora raspisala 28.10.2011. god. stiglo je ukupno 30 radova. Ocjenjivački sud je donio jednoglasnu odluku o dodjeli nagrade radu timu autora Siniše Radića i njegove suradnice Jelene Tomašević.

Na javni natječaj, koji je Hrvatska komora arhitekata raspisala 28.10.2011. god. u propisanom roku i sukladno Općim uvjetima Natječaja za dizajn vizualnog identiteta Hrvatske komore arhitekata, javilo se ukupno 30 radova.

Ocjenjivački sud u sastavu, Boris Fiolić, Tomislav Ćurković i Helena Paver Njirić, uz stručnu konzultantsku suradnju slovenskog dizajnera Jana Jagodiča, nakon četiri održane sjednice donijeli su jednoglasnu odluku o dodjeli nagrade radu timu autora Siniše Radića i njegove suradnice Jelene Tomašević.

Novi dizajn vizualnog identiteta, po mišljenju Ocjenjivačkog suda, karakterizira jednostavnost i likovna čitljivost znaka, te ukupna visoka dizajnerska kvaliteta, kao i primjenjivost u različitim aplikacijama.

U prostorijama Hrvatske komore arhitekata sredinom siječnja 2012. god. organizirati će se Izložba natječajnih radova s javnog Natječaja za dizajn vizualnog identiteta.

Vijest o Izložbi biti će objavljena na web stranici Hrvatske komore arhitekata. 

Raspis natječaja

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: