Promocija

Promocija knjige "Nedovršene modernizacije"

Autor/izvor: DAZ 13/09/2012

U petak, 14. rujna u 20:30 u Zadru će se održati promocija knjige Nedovršene modernizacije: Između utopije i pragmatizma. Predstavljanje knjige održat će se u atriju Kneževe palače, u kojoj je 3. rujna otvorena istoimena izložba, na kojoj su predstavljeni arhitektonski projekti i veliki urbanistički planovi koji su obilježili jugoslavensko-socijalističko razdoblje i usredotočuje se na prekretnice i nedovršene vizije modernizacije gradova za vrijeme socijalizma.

O knjizi i dvogodišnjem projektu Nedovršene modernizacije: Između utopije i pragmatizma, u okviru kojeg je knjiga realizirana govorit će: Maroje Mrduljaš (kustos izložbe i glavni urednik knjige), Damir Gamulin (dizajner), Antun Sevšek (ko-kustos izložbe i urednik knjige), Ana Šilović (koordinator projekta) te gost-kritičar Tomislav Pavelić.

Knjiga od 470 stranica na engleskom je jeziku i njena redovna cijena je 225 kuna, a na promociji u Zadru prodavat će se po promotivnoj cijeni od 190 kuna.
 

Više:
Nedovršene modernizacije: između utopije i pragmatizma
Arhitektura i urbanizam u bivšoj Jugoslaviji i zemljama nasljednicama
Otvorenje izložbe Nedovršene modernizacije u Mariboru

 

 
 
 

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: