Izborna Skupština Društva

Pristigle dvije izborne liste

Autor/izvor: DAZ 11/06/2013

Pristigle su dvije izborne liste za predstojeću izbornu Skupštinu Društva arhitekata Zagreba, koja će se održati 20. lipnja u 18.00h u prostorima DAZ-a Trg bana Josipa Jelačića 3/1.

U skladu s niže navedenim propozicijama kandidiranja za predsjednika Društva te članove Izvršnog odbora, pristigle su dvije izborne liste. Više o izbornoj i redovitoj Skupštini društva pročitajte ovdje, a pristigle liste s popisom kandidata i programom možete preuzeti u nastavku:

IZBORNA LISTA 1

IZBORNA LISTA 2 
Napomena: Tri članarine kandidata s liste br. 2 do 16:00h nisu evidentirane.


Propozicije kandidiranja:

Kandidat mora biti redoviti član Društva s uredno plaćenom članarinom za 2013. godinu te može biti kandidiran isključivo na jednoj listi.

Izborna lista s popisom kandidata za predsjednika (jedan kandidat na listi) i članove Izvršnog odbora (šest kandidata na listi), te njihovim vlastoručnim potpisima, program izborne liste, biografije kandidata Izborne liste, te prijedlog delegata DAZ-a u Skupštinu UHA-e, moraju biti dostavljeni u Tajništvo Društva do petka 7. lipnja 2013. do 16:00 h a dostavljaju se poštom ili osobno.

Zaprimanjem u Tajništvu Društva, liste postaju javnima, a o njihovom sadržaju članovi Skupštine moraju biti obaviješteni putem oglasne ploče u prostorijama Društva i putem službenih web stranica Društva.

Kandidate za delegate DAZ-a u Skupštini UHA-e mogu pismeno predložiti i članovi DAZ-a. Prijedlozi moraju biti potpisani od strane kandidata i stići u Tajništvo DAZ-a najkasnije tjedan dana prije Skupštine, do petka 14. lipnja 2013. do 16:00 sati.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: