Blok Badel

Predana su 242 rada za natječaj Blok Badel!

Autor/izvor: DAZ 11/04/2012

Natječaj za idejno urbanističko-arhitektonsko rješenje Bloka Badel započeo je 10.01.2012., i do roka za predaju radova, 05.04.2012. u 12:00 sati po lokalnom vremenu, pristigla su 242 rada.

Sveukupno, 2311 osoba iz 99 zemalja je pokazalo interes za ovaj natječaj i registriralo se na službenim web stranicama.

Do roka za predaju natječaja pristigla su 242 rada iz 49 zemalja.

Ovom prilikom, u ime Grada Zagreba (investitiora i raspisivača) i Društva arhitekata Zagreba (provoditelja i organizatora) zahvaljujemo svima koji su uložili svoje vrijeme, znanje i energiju u izradu Natječaja i ponudili rješenje za ovu, Gradu vrlo značajnu, lokaciju.

Ovo je prvi hrvatski urbanističko-arhitektonski natječaj proveden u potpunosti putem interneta i otvoren za sudionike iz cijeloga svijeta pa se nadamo da će uspješnost ovog natječaja potaknuti daljnje provođenje on-line natječaja.

Hvala sudionicima na strpljenju s on-line sustavom predaje radova i bit ćemo zahvalni za bilo kakvu povratnu informaciju koja nam može pomoći da unaprijedimo sustav za buduće natječaje.

Rezultati natječaja očekuju se krajem svibnja i bit će objavljeni na službenim stranicama DAZ-a te dostavljeni svim natjecateljima putem e-maila najkasnije osam (8) dana od završetka rada Ocjenjivačkog suda.

Svim natjecateljima koji su uspješno predali radove, želimo uspjeh u daljnjem evaluacijskom procesu koji je pred ocjenjivačkim sudom!

Link na raspis natječaja.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: