Festival

Fusion Design Week 2013

Autor/izvor: DAZ 10/09/2013

U Banja Luci se od 27. do 29. rujna održava festival kreativnosti i inovativnosti Fusion Design Week, koji će da ponudi različite sadržaje iz različitih kreativnih područja kao što su grafički dizajn, industrijski i produkt dizajn, arhitektura, suvremena umjetnost, street art.

Na festivalu će kroz predavanja i panel diskusije svoje ideje i radove predstaviti ugledni kreativci iz regije. Mladi kreativci će dobiti šansu da steknu nova znanja i pokažu svoj talent kroz brojne radionice, a u izložbenom dijelu ćemo predstavit  različite izložbe iz oblasti dizajna i drugih kreativnih izričaja.

Dugoročni cilj Fusion Design Week-a je da se kroz različite multidisciplinarne sadržaje i umrežavanje sa regionalnim manifestacijama izgradi platforma za interakciju kreativnog sektora, biznis sektora, nvo sektora, medija i državnih institucija sa ciljem stvaranja i izgradnje kvalitetne kreativne scene, koja će promovirati Banja Luku kao regionalni kulturni centar.

Tijekom festivala održati će se i nekoliko radionica od kojih izdvajamo Rethinking Maps i „Paviljon“ Rethinking Maps održava se u razdoblju od 20. i 22. rujna, a pruža priliku zainteresiranim da aktivno sudjeluju u kreativnom oživljavanju “NEmjesta”. Radionica se održava u suradnji sa Istraživačkim centrom za prostor iz Banja Luke.

Radionica Paviljon pruža priliku zainteresiranim da aktivno sudjeluju u izradi prvog Fusion paviljona. Polaznici radionice će se upoznati sa načinima dizajniranja i izrade paviljona. Osnovni materijal koji će se koristiti za izradu prvog Fusion paviljona je pivska gajba. Materijal za izradu paviljona osigurava NEKTAR pivo koje je ujedno i sponzor radionice. Paviljon će se izvoditi po nacrtu moderatora Dušana Rakovića.

Više informacija o festivalu, izložbama, radionica,a i cijelom programu potražite ovdje.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: