zakonodavstvo

Funkcionalnost sustava e-dozvole?

Autor/izvor: DAZ 24/02/2020

Lokalna Društva arhitekata i UHA provode kratku analizu funkcionalnosti sustava e-dozvole.

Bliži se godina dana od početka obveznog korištenja sustava e-dozvole za ishođenje akata iz područja prostornog uređenja i gradnje. Kako bi napravili što bolji uvid u stvarno stanje i funkcionalnost sustava sva Društva arhitekata zajedno s UHA-om provode kratku analizu funkcionalnosti sustava e-dozvole te mole sve projektante koji imaju iskustvo s e-dozvolom da navedu svoje probleme ili pohvale sustava.

Upitnik se nalazi na poveznici.

Svi odgovori su u potpunosti ANONIMNI. Ukoliko želite prigovor ili pohvalu sustavu e-dozvole javno izreći, molim Vas da na kraju ostavite svoje kontakt podatke. Kod opisa problema/pohvale, ako se odnose na specifičnu ispostavu županijskog ureda za prostorno uređenje i/ili graditeljstvo, navedite na koju ispostavu se odnosi.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: