Arhitektura +

Arhitektura i stand up: Vlatko Štampar

Autor/izvor: DAZ / Mladi DAZ-a 10/03/2014

U novoj epizodi ciklusa intervjua Arhitektura + predstavljamo Vam mladog arhitekta i stand up komičara koji će Vam zasigurno osvježiti dan i dobro Vas nasmijati.

Vlatko Štampar rođen je 1987 u Čakovcu. Prve traume proživljava u 2. Osnovnoj školi u Čakovcu gdje biva nesretno zaljubljen 7 godina u istu curu. Isfrustriran time, okreće se crtanju i upisuje graditeljsku školu – smjer dizajner unutarnje arhitekture. Ona upisuje gimnaziju. U srednjoj razvija svoj status razrednog klauna te upoznaje kolegu Gorana F. s kojim i danas nastupa. Nakon srednje škole upisuje studij arhitekure u Zagrebu koju skoro u roku završava. Simultano uz studij kreće polako nastupati na open mic večerima u zagrebačkom Purgeraju i polako razvijati svoje autorske fore. Danas je diplomirani arhitekt koji iza sebe ima 6 godina komičarskog iskustva. I previše legalizacija.

Sekcija mladih Društva arhitekata Zagreba osnovana je 30. ožujka 2010. godine sa ciljem promocije studenata arhitekture i mladih arhitekata (do 35. godine) te njihovih radova. U svom djelokrugu ima organizaciju izložbi, predavanja, radionica, natječaja i drugih prigodnih događanja u svrhu informiranja i potpore mladim arhitektima. U suradnji sa obrazovnim ustanovama u zemlji i inozemstvu te drugim organizacijama za mlade provodi projekte od značaja za arhitektonsku struku. Jedan od projekata Sekcije je i ciklus intervjua Arhitektura+ o kojem više čitajte ovdje.

Video

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“


VIII Dani zagrebačke arhitekture 2018

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:

Partneri:

 


 

Medijski partneri:


Sponzori: