Kušan Vladimir

Tvrtka:

Vladimir Kušan je rođen 1955. godine u Našicama gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je 1979. godine na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je 1991. godine magistrirao, 1996. doktorirao i 1997. godine habilitirao. Trenutačno je zaposlen u Institutu za primijenjenu ekologiju – OIKON, Zagreb gdje je predstojnik Zavoda za prirodne resurse.
Sudjelovao je u znanstvenim istraživanjima financiranim od strane: Ministarstva znanosti i tehnologije, Hrvatskih šuma, Europske svemirske agencije i MORH-a. Trenutno sudjeluje u istraživanjima na projektima financiranim od EU (FP6/FP7).
Autor je i koautor 149 objavljenih radova, knjiga i poglavlja u knjigama. Među njima su 27 izvorni znanstveni radovi te 28 recenziranih znanstvenih radova objavljenih u domaćim i međunarodnim časopisima te zbornicima sa znanstvenih skupova. Bio je voditelj ili sudionik u raznim projektima i istraživanjima (24), projekata kartiranja pokrova zemljišta i biotopa (10), projekata inventure i upravljanja prirodnim resursima (15), projekata daljinska istraživanja, fotointerpretacije i GIS-a (18), procjene utjecaja na zaštićene prirodne vrijednosti (5), studija utjecaja na okoliš za: cjevovode (5), vodnogospodarske objekte (8), gospodarenje otpadom (3), vjetroelektrane (13), željeznice (3), autoceste i ceste (30) te druge objekte (10). Također je vodio i sudjelovao u projektima analize i uređenja krajobraza.

Vezane vijesti

17/05/2011 urbanizam.zg

Krajobrazne osnove grada Zagreba

Prezentacija studije, mr.sc. Biserke Bilušić Dumbović, mr.sc. Vesne Koščak Miočić-Stošić i dr. sc. Vladimira Kušana, održat će se u četvrtak, 19. svibnja, u 18 sati u DAZ-u



 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.