Webinar

Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija

Autor/izvor: DAZ 12/03/2024

Objavljen je dugo očekivani Poziv “Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija” s alokacijom preko 33 milijuna eura, u sklopu kojega će se moći zatražiti bespovratna sredstva od 15.000 EUR do 995.000 EUR.

U suradnji s stručnjacima tvrtke PJR, pozivamo vas na webinar, na kojemu će se predstaviti ključni elementi natječaja i pružiti odgovori na pitanja.

Termin: 15.3.2024. od 13:30 h do 14:30 h

Trajanje: 45 minuta izlaganje, plus pitanja/odgovori

Prijava za sudjelovanje na linku: https://pjr.wufoo.com/forms/slqosk20eou2yq/

 

PROGRAM:

  • Predstavljanje Poziva
  • Prihvatljivi prijavitelji
  • Prihvatljive aktivnosti i troškovi
  • Uvod u potrebnu dokumentaciju za uspješnu prijavu
  • Kriteriji bodovanja
  • Tips&tricks  -  savjeti iz iskustva za uspješnu pripremu projekata
  • Preporučeni sljedeći koraci za prijavu

 

Ukoliko želite sudjelovati, molim vas da se najprije prijavite putem navedenog linka. U svrhu vaše bolje pripreme, predlažemo da pročitate sažetak natječaja, razmotrite svoju projektnu ideju i istražite potrebne podatke za utvrđivanje jeste li prihvatljivi kao prijavitelj i imate li kvalitetnu projektnu ideju.

Ukoliko prije ili poslije webinara popunite Upitnik za procjenu prihvatljivosti, stručnjaci PJR-a kontaktirati će vas sa individualnim savjetom u vezi procjene prihvatljivosti, potencijala i kvalitete projektne ideje te potencijalne suradnje.

 

Ostalo

In memoriam

Nives Sorić (1948.-2024.)

13/06/2024
DAZ
S velikom tugom u srcu javljamo kolegama, suradnicima i prijateljima da nas je dana 6. lipnja 2024. napustila uvažena kolegica Nives Sorić.

GIO 2023

Dodijeljene UHA-ine godišnje nagrade

12/06/2024
DAZ/UHA
U srijedu, 5. lipnja 2024., u prostorima robne kuće Nama u Zagrebu (Ilica 6) otvorena je Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2023. godini, a na otvorenju su dodijeljene godišnje nagrade Udruženja hrvatskih arhitekata.

Natječaj

Memorijalni centar Domovinskog rata Ličko-senjske županije

12/06/2024
DAZ/ZDA
Raspisan je PROJEKTNI NATJEČAJ ZA IZRADU MEMORIJALNOG CENTRA DOMOVINSKOG RATA LIČKO – SENJSKE ŽUPANIJE.

Nagrade Grada Zagreba

Dodijeljene Nagrade Grada Zagreba

01/06/2024
DAZ
U povodu Dana Grada Zagreba, gradonačelnik Tomislav Tomašević i predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović uručili su u petak Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i institucijama. Među dobitnicima su kolega dr.sc. Maroje Mrduljaš i počasni član DAZ-a prof. emerit. dr.sc. Tihomir Jukić.

Natječaj

Dječji vrtić Jarun

24/05/2024
DAZ
GRAD ZAGREB raspisuje, a DRUŠTVO ARHITEKATA ZAGREBA (DAZ) organizira i provodi P R O J E K T N I  N A T J E Č A J za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog  rješenja za izgradnju DJEČJEG VRTIĆA JARUN.  24.05.2024. Objavljeni su odgovori na pitanja natjecatelja.

Natječaj

Upis na Sveučilišni specijalistički studij Arhitektura i urbanizam

16/05/2024
Arhitektonski fakultet u Zagrebu
Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis IV. Generacije studenata na Sveučilišni specijalistički studij Arhitektura i urbanizam; Prostorno uređenje; Ciklus: Strateško planiranje i održivi razvoj u akademskoj godini 2024./25.

Natječaj

Tržnica i polivalentni centar u Koprivnici

16/05/2024
DAZ/UHA
Grad Koprivnica raspisuje, a Udruženje hrvatskih arhitekata provodi javni, opći, u dva stupnja, anonimni, drugog stupnja složenosti za realizaciju i anketni urbanističko – arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja: Tržnica i polivalentni centar u Koprivnici.

Važno!

Obavijest natjecateljima: Natječaj Dječji vrtić Jarun

14/05/2024
DAZ
Od 1. 1. 2024. godine primjenjuje se novi sustav Elektroničkog oglasnika javne nabave RH, a na kojem se sukladno Zakonu o javnoj nabavi, objavljuju i svi projektni natječaji iz područje arhitekture i urbanizma. Uz uobičajenu predaju natječajnih radova putem naše web stranice svi natjecatelji moraju se registrirati na EOJN i  predati Obrazac projekta.


 

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:  

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.