Brixy Tamara

23.12.1979.
Specijalizacija: Arhitektura
Tvrtka:

Diplomirala je 2006. godine na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija volontira u udruzi Platforma 9,81 gdje sudjeluje u organizaciji i provedbi projekata, te izradi urbanističkih studija. Sudionica je projekta 'Community art' (autori projekta: A. Ilić i I. Keser) čija je tema istraživanje novih modela likovne komunikacije kroz seminare, radionice i izložbe. 2004. godine sudjeluje na skupnoj izložbi 'Decentralizacija' (autor: N.Hewitt) s projektom 'Prijedlog korištenja dvorane kina SC-a za vrijeme trajanja Velesajma kulture'. Nakon završenog studija zapošljava se kao stručni suradnik u Zavodu za arhitekturu Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gdje radi na razradi arhitektonskih projekata, sudjeluje na arhitektonskim natječajima, te izradi znanstvenih studija. Od 2010. radi samostalno kao stručni suradnik na arhitektonskim projektima. Honorarni je suradnik Društva arhitekata Zagreba, gdje sudjeluje u projektu 'Zagreb-arhitektonski vodič' i članica je DAZ web uredništva.

Vezane vijesti

10/10/2014 Projekt

Predstavljanje intervencija projekta Mjestimice svjetlo

Od 10. do 12. listopada 2014. nekoliko lokacija na zagrebačkom Gornjem gradu zasijat će u novom svijetlu privremenih intervencija projekta „Mjestimice svjetlo“


28/12/2011 Nagrada

Nagrađujemo najbolje profile na webu!

Do kraja ove godine ispunite svoj profil na webu i sljedeću godinu započnite s besplatnim vikend odmorom za dvoje u Spa&Sport Resortu Sv. Martin na Muri! Rok za popunjavanje profila je 30.12.2011. do 12 sati.


14/12/2011 Godišnja ostvarenja

H. Auf Franić, T. S. Franić i V. Rister: Filozofski i Učiteljski fakultet u Rijeci

Predstavljamo nominirane za godišnje nagrade UHA-e. U kategoriji za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje u 2011. godini za koje se dodjeljuje nagrada Viktor Kovačić nominiran je projekt Filozofskog i Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, autorskog tima Hildegard Auf-Franić, Tin Sven Franić i Vanja Rister.


12/12/2011 Događanja

Mladi DAZ organizirao druženje i prezentaciju projekata

Pogledajte kako smo se proveli na prezentaciji mladih DAZ-a prošlu srijedu 7.12.2011. na kojoj su predstavljeni njihovi projekti Džepni vodič zagrebačke arhitekture, Akupunktura grada i projekt adaptacije prostora udruge Zamisli te se nakon toga druženje nastavilo uz DJ-a i VJ-a


18/07/2011 Izvještaj

Sekcija mladih DAZ-a: prva godina

Sve brojniji i agilniji Mladi DAZ-a održali su svoj predljetni sastanak, na kojem su napravili bilancu napravljenog u proteklih godinu dana.


12/05/2011 DAZ web

Nova web stranica DAZ-a je pred vama!


Niste zalutali! Pred vama je novi web DAZ-a.


24/11/2010 Sekcija mladih DAZ pokrenula projekt Zagreb-arhitektonski vodič

ZAGREBAČKA ARHITEKTURA IZ PERSPEKTIVE MLADIIH "DAZOVACA"

Džepni i internetski vodič će na brz i jednostavan način predstaviti zagrebačku arhitekturu široj publici...


Vezani ciklusi

01/03/2011 - 31/12/2012

Video Intervju

DAZ je započeo s ciklusom video intervjua kojima će zabilježiti razgovore s poznatim hrvatskim arhitektima i članovima DAZ-a te javnost upoznati s njihovim radom, razmišljanjima i porukama za nove generacije.
 



 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.