Vijesti

Zagrebačkom timu dodijeljena Nagrada Ranko Radović

Autor/izvor: DAZ 23/12/2016

Autorskom timu monografije KINCL dodijeljena nagrada  'Ranko Radović' za najbolji rad u kategoriji kritičko-teorijskih tekstova o arhitekturi, urbanizmu i gradu za 2016. godinu. 

Autorskom timu monografije KINCL koji čine Zlatko Karač, Alen Žunić, Iva Körbler, Hela Vukadin Doronjga i Toni Bešlić na međunarodnom je natječaju 'Ranko Radović' dodijeljena nagrada za najbolji rad u kategoriji kritičko-teorijskih tekstova o arhitekturi, urbanizmu i gradu za 2016. godinu.

Osim arhitekata s područja republika bivše Jugoslavije, natječaj je otvoren i za realizacije, multimedijske projekte te publikacije o arhitekturi iz brojnih zemalja u kojima je Ranko Radović djelovao kao sveučilišni profesor – poput Japana, Finske, Francuske i dr. Nagrada je utemeljena 2006., a ove su godine u kategoriji teorijskih djela laureati po prvi put autori iz Hrvatske. Proglašenje i dodjela nagrade, uz izložbu svih radova, održana je u Beogradu 21. prosinca.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.

Rezultati

Bazen Dubrava

09/12/2019

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističko rješenja bazen Dubrava - rezultati

Rezultati

Tematski park "Hrvatska u malom"

09/12/2019

Objavljujemo rezultate natječaja za izradu rješenja Tematskog parka „Hrvatska u malom“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: