Zagreb

Zagrebačka dvorišta

Autor/izvor: DAZ / pogledaj.to 13/07/2015

Ove godine od 17. do 26. srpnja, održava drugo izdanje projekt „Dvorišta“ kojim će zagrepčani i njihovi gosti imati priliku zaviriti iza vrata gornjogradskih palača i otkriti neke od najzanimljivih privatnih i javnih vrtova i dvorišta. Svi zainteresirani tako će moći posjetiti, primjerice, dvorište palače Balbi u Demetrovoj ili vrt Državnog arhiva palače Erdödy-Drašković na vrhu Opatičke.

Novitet ove godine je unutarnji vrt Atelijera Meštrović u Mletačkoj koji će biti otvoren tijekom manifestacije, a bit će tu i još nekih vrlo zanimljivih iznenađenja i novih dvorišta koje organizatori još uvijek čuvaju u tajnosti kao iznenađenja manifestacije. Uz bogat glazbeni program ni ove godine neće nedostajati gastroenološka ponuda, a posjetitelje očekuju i mnoga druga iznenađenja.Kvalitetu ovoga projekta potvrđuju i dvije nagrade dobivene već nakon prve godine manifestacije: nagrada “CBTour” i oznaka Green mark – Sign of excellence Saveza za energetiku Hrvatske za najkreativniji i najinovativniji projekt u turizmu s naglaskom na održivi razvoj, te nagrada MRAK – Mreže za razvoj i kreativnost za najkreativniji i najinovativniji turistički projekt ili proizvod u respektabilnoj konkurenciji varaždinskoga Špancirfesta i Noći muzeja.„Dvorišta“ su zaštićeni kulturno-turistički projekt Katapulta i G.A.D. PRODUKCIJE i odvija se u javnim i privatnim vrtovima i dvorištima zagrebačkog Gornjeg grada uz potporu Turističke zajednice Grada Zagreba. Program pratite na stranicama Dvorišta i njihovom facebook profilu.

via pogledaj.to

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: