Ljetna škola

Zadar 2020. / arhitektonsko - urbanistička radionica

Autor/izvor: DAZ 21/08/2016

Pozivamo Vas na otvaranje arhitektonsko-urbanističke radionice / Ljetne škole ZADAR 2020, u ponedjeljak 22. kolovoza 2016. u 10.00 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, Mihovila Pavlinovića 3, Zadar.

Sveučilište u Zadru u suradnji s Arhitektonskim fakultetom, Sveučilišta u Zagrebu organizira Interdisciplinarnu ljetnu školu - Zadar 2020.

Praktični rad ove radionice provodit će se kroz 4 godine na određenim područjima Zadarske županije i Grada Zadra. Tema ovogodišnje radionice jest susret s vrtnim gradom, gdje će se kroz ruralno urbani kontinuum Zadar - Ravni kotari/Bukovica prikazati novi oblici odnosa grada i njegovog zaleđa koji će pridonijeti rješavanju danas nedovoljno artikuliranom stavu o potrebi cjelovitog sagledavanja prostora.

Interdisciplinarna ljetna škola arhitekture i urbanizma biti će održana  od 22.-26. kolovoza u Zadru u Novom zadarskom kampusu.

U okviru otvaranja ljetne škole odvit će se i promocija knjige „AFIRMACIJA ZADARSKOG POLUOTOKA“ koja predstavlja rezultat prethodne urbanističke radionice.

Otvaranje škole  i prezentacija knjige će se održati  se u ponedjeljak 22. kolovoza 2016. u Svečanoj dvorani Starog kampusa Sveučilišta u Zadru  (Mihovila Pavlinovića) u 10:00 sati. Pozivnicu možete preuzeti ovdje

Više o radionicama i ljetnoj školi Zadar 2020 u knjižici

 

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: