Profil

Vikend za dvoje u Spa&Golf Resortu Sv. Martin

Autor/izvor: DAZ 13/04/2012

DAZ od kraja prošle godine svaki mjesec nagrađuje svoje članove koji ispune svoj web profil i na taj način pridonesu širenju baze podataka, kako arhitekata tako i njihovih projekata. U studenom 2011. nagradni vikend za dvoje osvojila je Martina Kapuđija koja nam je poslala kratak izvještaj o provedenom vikendu u Spa&Golf Resortu Sveti Martin popraćen s nekoliko fotografija ambijenta i cijelog kompleksa. Hvala Martini!

Martina u Svetom Martinu - bilo je suđeno! Hvala DAZ-u i Spa&Golf Resortu Sveti Martin. I dalje ću vrijedno uređivati svoj profil! Slike su mutne, naravno da sam zaboravila ponijeti fotoaparat na svoj spa vikend! Smartphone to the rescue. Odličan hotel uklopljen u okolne brežuljke i šumu s toliko sadržaja da ne morate ni izlaziti. A kad izađete-trim staza i golf. Sve sam isprobala. Sve u svemu - savršen vikend - preporučam svim kolegama arhitektima!Ostale dobitnike nagrada pogledajte ovdje.

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: