Posao

Vijeće arhitekata Europe traži voditelja projekta

Autor/izvor: DAZ 15/11/2013

Vijeće arhitekata Europe (Architects’ Council of Europe ACE) objavilo je oglas za posao - Project Officer.

ACE je organizacija koja radi na projektima financiranim od strane Europske unije i zastupa interese 550 000 arhitekata u Europi. Organizacija je raspisala natječaj za posao vođenja projekata (Project Officer) iz područja održive gradnje i podizanje energetske učinkovitosti zgrada. Od kandidata se uz znanje engleskog i francuskog jezika, poznavanje rada na kompjuteru traži i diploma iz arhitekture ili srodnog područja, a prednosti su poznavanja rada institucija Europske unije te područja Life-Cycle Assessment.

Namještenje je bazirano u Bruxellesu, bruto plaća iznosi oko 3500 EUR s 13. plaćom, zdravstvenim osiguranjem, plaćenim obrocima i poslovnim putovanjima.

Ukoliko ste zainteresirani okušati sreću van Hrvatske CV i aplikacija se šalju do 6. prosinca 2013. e-mailom na application@ace-cae.eu. Intervjui su predviđeni u razdoblju između 10 i 16. siječnja 2014.

Za više informacija: www.ace-cae.eu, a oglas u PDF-u preuzmite ovdje.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: