Projekt

Video prikaz kuće Nest & Cave arhitekta Idisa Turata

Autor/izvor: DAZ 11/11/2012

Nest and Cave House novi je, nedavno završen, projekt arhitekta Idisa Turata i suradničkog tima iz Arhitektonskog biroa Turato. Projekt ove obiteljske kuće u Opatiji domaća će javnost imati prilike vidjeti na skorašnjoj izložbi Realizacija hrvatskih arhitekata iz 2012. godine,  kao i na 47. zagrebačkom salonu arhitekture.

Ususret izložbama i s ciljem što kvalitetnije prezentacije kuće, Turato je s timom suradnika snimio video koji portretira Nest and Cave House. Na videu su radili fotograf Sandro Lendler, koji je snimio video materijale, montirala ga je montažerka Ana Štulina, a prateću glazbu u kratkom filmu o kući potpisuje stalni Turatov suradnik i prijatelj Damir Martinović Mrle iz Leta 3.

Video prati elaborirani sinopsis koji možete pogledati na arhitektovoj web stranici, odnosno blogu idisturato.com, koji Turato jednom tjedno osvježava novim sadržajima o vlastitim projektima, istraživanjima, promišljanjima, inspiracijama i razgovorima. 

 

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: