Tribina

Usklađivanje investicijskih projekata s materijalnom kulturnom baštinom – primjer planirane marine u Lovranu

Autor/izvor: DAZ / DPUH 06/11/2013

Sutra u četvrtak 7. studenog u 18:00 h u prostorima Društva povjesničara umjetnosti u Preradovićevoj 44 održat će se javna tribina s temom “Usklađivanje investicijskih projekata s materijalnom kulturnom baštinom – primjer planirane marine u Lovranu”.

Gosti tribine su Igor Vio (Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci) koji će, kao koordinator Liburnijskog ogranka udruge Eko Kvarner održati kratko uvodno izlaganje o ovom projektu; Daina Glavočić (Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci) izlagat će o značajkama krajobraza Lovrana i o njegovoj zaštićenoj spomeničkoj baštini te Saša Poljanec-Borić (Institut “Dr. Ivo Pilar” u Zagrebu) koja će govoriti o ovom projektu u kontekstu suvremenih trendova (ne)održivog razvoja turizma u Hrvatskoj.

Nakon izlaganja otvorit će se prostor za raspravu uz sudjelovanje članova Društva povjesničara umjetnosti Hrvatske i Društva arhitekata Hrvatske, kao i predstavnika medija te svih zainteresiranih za ovu temu.

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori: