Diskusija

urb-aRH: otvorena diskusija o stanju urbanističko-arhitektonske prakse

Autor/izvor: DAZ 29/12/2011

Pozivamo vas da pratite i uključite se u otvorenu diskusiju o stanju urbanizma i arhitekture u RH na blogu urb-aRH. Intencija bloga je svim zainteresiranima omogućiti publiciranje novih i komentiranje postojećih već objavljenih tema iz sfere urbanizma i arhitekture u RH.

Povod za izradu i objavu ovog bloga jest poticanje svih kolega, neovisno o mjestu gdje žive i čime se bave, da se aktivno uključe u definiranje budućeg okvira djelovanja struke. Svatko kroz svoja iskustva i prijedloge. Blog je otvoren za sve. Intencija je prikupljanjem iskustava i prakse ukazati na probleme i pokušati kroz sučeljavanje mišljenja i stavova doći do konstruktivnih prijedloga za unapređenje postojećeg stanja reguilative. Samo razmjenom mišljenja možemo doći do najboljih rješenja. I samo s takvim prijedlozima može se kvalitetno djelovati kroz institucije.

http://urb-arh.tumblr.com/

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: