Izložba

U krugu škole 2

Autor/izvor: DAZ 24/10/2013

UBU organizira i okupira: Nova  izložba  radova učenika Škole primjenjene umjetnosti i dizajna  u izlozima dućana: Frankopanska-Ilica-Gundulićeva-Masarykova  (30.10. – 08.11.2013.)

Nakon četiri godine od pokretanja projekta 'U krugu Škole 1'  za koji je   organizatoru 2011.g. dodijeljena prva nacionalna UIA Architecture & Children Golden Cubes -nagrada za institucije -  Udruga bivših učenika ŠPUD-a  Zagreb (UBU)  provodi projekt 'U krugu Škole 2'. Tako 30. listopada u četiri zagrebačka donjogradska bloka, od 18 sati, započinje otvaranje izložbe u izlozima dućana koji za ovu prigodu tvore prostor mikro-galerija. Naime, u novoformiranim 'mikro-galerijama' koje uokviruju ulice Frankopanska-Ilica-Gundulićeva-Masarykova, u izlozima  45 poslovna prostora (od butika, zlatarnica, galerija, čokolaterija, banaka, te drugih obrtničkih radnji i trgovina) bit će izloženi umjetnički radovi svih odjela učenika Škole Primijenjene umjetnosti i dizajna, a neki od radova već su oduševili posjetitelje nedavno održanog sajma AMBINETA  na Zagrebačkom velesajmu. Svi koji se u navedeno vrijeme zateknu  u prostoru odvijanja eventa   - U krugu Škole 2 - pozvani  su u kreiranje povorke posjetitelja koja će  transformirati prolaznost zagrebačkih ulica u ležernu atraktivnost razgledavanja umjetničkih djela u izlozima dućana.


 

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: