Izložba

U krugu škole 2

Autor/izvor: DAZ 24/10/2013

UBU organizira i okupira: Nova  izložba  radova učenika Škole primjenjene umjetnosti i dizajna  u izlozima dućana: Frankopanska-Ilica-Gundulićeva-Masarykova  (30.10. – 08.11.2013.)

Nakon četiri godine od pokretanja projekta 'U krugu Škole 1'  za koji je   organizatoru 2011.g. dodijeljena prva nacionalna UIA Architecture & Children Golden Cubes -nagrada za institucije -  Udruga bivših učenika ŠPUD-a  Zagreb (UBU)  provodi projekt 'U krugu Škole 2'. Tako 30. listopada u četiri zagrebačka donjogradska bloka, od 18 sati, započinje otvaranje izložbe u izlozima dućana koji za ovu prigodu tvore prostor mikro-galerija. Naime, u novoformiranim 'mikro-galerijama' koje uokviruju ulice Frankopanska-Ilica-Gundulićeva-Masarykova, u izlozima  45 poslovna prostora (od butika, zlatarnica, galerija, čokolaterija, banaka, te drugih obrtničkih radnji i trgovina) bit će izloženi umjetnički radovi svih odjela učenika Škole Primijenjene umjetnosti i dizajna, a neki od radova već su oduševili posjetitelje nedavno održanog sajma AMBINETA  na Zagrebačkom velesajmu. Svi koji se u navedeno vrijeme zateknu  u prostoru odvijanja eventa   - U krugu Škole 2 - pozvani  su u kreiranje povorke posjetitelja koja će  transformirati prolaznost zagrebačkih ulica u ležernu atraktivnost razgledavanja umjetničkih djela u izlozima dućana.


 

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: