Izložba

The Questions of Self-Organisation and Collaboration

Autor/izvor: DAZ 11/06/2012

Udruga za promociju kulture - Ulaz poziva vas na otvorenje izložbe The Questions of Self-Organisation and Collaboration koja će biti izložena od 14. lipnja do 09. srpnja 2012. u prostoru Veleposlanstva Republike Hrvatske u Velikoj Britaniji. Otvorenje će se održati u četvrtak, 14. lipnja s početkom u 19:00 sati na adresi Veleposlanstva Republike Hrvatske u Velikoj Britaniji (21 Conway Street, London, W1T 6BN).

Izložba će mapirati, dokumentirati i arhivirati međunarodne aktivnosti suvremene kolaborativne prakse nezavisnih kulturnih inicijativa i organizacija u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji: [BLOK] Lokalna baza za osvježavanje kulture, [ Kontejner] biro suvremene umjetničke prakse, WHW (WHAT, HOW, FOR WHOM) and DeLVe (Institute for Duration, Location and Variables), LMU/ALU, Ozafin, Vizura – Aperta.

EXPORT-IMPORT je niz izložbi i okruglih stolova u organizaciji udruge ULAZ uz potporu Veleposlanstva RH u Londonu.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: