Teniski turnir

Teniski turnir: Isprika Tomislavu Ćurkoviću i Željku Andrašiju!

Autor/izvor: DAZ 31/01/2012

Prošlog vikenda, 27. - 29.01.2012. održao se prvi teniski turnir za arhitekte i arhitektice u organizaciji DAZ-a i u suradnji s Područnim uredom HKA Zagreb. U nastavku saznajte rezultate turnira i pročitajte kratak izvještaj. Ispričavamo se kolegama Tomislavu Ćurkoviću i Željku Andrašiju zbog pogreške u predstavljanju rezultata u kategoriji muških parova. U nastavku donosimo ispravljene rezultate. Još jednom čestitamo!

Rezultati 1. otvorenog  prvenstva Društva arhitekata Zagreba u tenisu:

Arhitekti - pojedinačno:
1. Željko Pavlović
2. Andrej Doronjga
3. Tomislav Ćurković
     Zoran  Sladoljev

Arhitektice - pojedinačno:
1. Gizela  Senci
2. Renata  Čobrnić
3. Marić Anđa
    Lidija  Sekol

Arhitekti - parovi:
1. Tomislav Ćurković / Željko Andraši
2. Ivan Babić/ Željko Pavlović
3. Boris Koružnjak / Berislav Rebec
    Božidar Blažević / Davorin Raos

Arhitektice - parovi:
1. Vesna Dalbelo / Gizela Senci
2. Renata Čobrnić / Mira Kukulić
3. Željka Jurković / Marić Anđa
    Andrea Barac / Lidija Sekol

Mješoviti  parovi:
1. Vesna Dalbelo / Zoran Sladoljev
2.  Gizela Senci / Đurić Ivica
3.  Domić Gordana / Ivan Babić
     Ivanković Milica / Blažević Božidar

Utješna - B grupa:

Arhitekti - pojedinačno:
1. Krešimir Birnbaum
2. Željko Sušić

Arhitektice  -  pojedinačno:
1. Željka Jurković
2. andrea Barac

Posebno priznanje za fair play: Ivan Babić / Željko Pavlović

Čestitamo pobjednicima i svima koji su sudjelovali!

U Zagrebu na sportskim terenima centra Prince od 27. – 29. siječnja 2012. odigralo se prvo otvoreno prvenstvo arhitekata i arhitektica u organizaciji Društva arhitekata Zagreba i Područnog odbora HKA Zagreb. U petak 27. siječnja u 19h okupili su se arhitekti/igrači iz cijele Hrvatske na svečanoj večeri i izvlačenju parova. Simpatična ekipa tenisača, nakon izvučenih parova se zabavljala uz večeru i kratku prezentaciju generalnog sponzora tvrtke GE Lightning. Turnir je započeo u subotu u jutarnjim satima i trajao sve do ranih večernjih sati, usporedno se odvijala cjelodnevna bitka u beli. Naša Gordana Domić, alfa i omega zagrebačkog turnira, unatoč boli u ramenu profesionalno je odigrala sve mečeve. Kako nas je izvjestio Mile (zadarska legenda teniskih turnira arhitekata i arhitektica) taj dan, petak, odigrano je ni manje ni više nego 50 mečeva. Bravo arhitekti.

U subotu nakon večere uslijedila je tradicionala tombola za koju su nagrade osigurale sljedeće tvrtke: Tehnička naklada d.o.o, UPI 2M, UHA, DAZ, Velux, Themelia, Studio Škugor, Špina, Hansgrohe, Sportski centar Prince. Nakon tombole uslijedilo je druženje uz gitaru i pjesmu do kasno u noć (ne prekasno jer ipak su igrače čekali završni susreti). Nedjeljno natjecanje je trajalo do poslije podne kada su igračima podijeljene plakete.

Eto, ukratko smo vas izvijestili kako je prošao prvi zagrebački teniski turnir arhitekata. Pozdravljamo i pohvaljujemo simpatičnu ekipu  koja se okupila na terenima. Neopterećni pobjedom došli su na zajedničko druženje s kolegama. Hvala svima koji su nas došli podržati; zadranima, osječanima, Komori, UHA-i, sponzorima...., posebno se zahvaljujemo Gordani Domić i Borisu Koružnjaku na inicijativi da i Zagreb ima svoj teniski turnir arhitekata te na trudu koji su uložili.

Do sljedećeg turnira u Zagrebu 2013. (a prije toga nas čekaju osječki i zadarski) lijepi pozdrav.

Pozivamo sve koji su imali pri ruci fotoaparate ili mobitele da na facebook stranicu DAZ-a postave zanimljive fotografije s turnira. Fotografiju s najviše lajkova nagrađujemo.

Generalni sponzor teniskog turnira je tvrtka GE Lighting.


GE Lighting je dio međunarodne korporacije General Electric, koja je trenutno (po prihodima) peta najveća tvrtka na svijetu, dok je po broju zaposlenih stručnjaka visoke stručne spreme druga! Poslovanje obuhvaća uređaje za zdravstvo, sve aspekte energije (od električne do alternativnih), financiranje, vodu, rasvjetu, avijaciju, zemaljske transporte itd. Arhitektima je najbliži dio koji se bavi rasvjetom, a potrebno je naglasiti kako je sve do danas poznate izvore svjetla izumio GE! Od T.A.Edisona (inkandescentna žarulja – osnivač GE), preko halogenih, žarulja na izboj, LED, štednih fluo izvora, GE Lighting je oduvijek bio korak ispred konkurencije, te je time apsoulton najpoželjniji partner u domeni rasvjete.

Edisonova nagrada za light design

Sponzori turnira:

GESSI
FLORIM
FLAMINIA
JACUZZI
VELUX

Plakete za pobjednike su izradili:

MASTER PRINT - PROFESSIONAL COPY AND PRINT SERVICE

Nagrade za tombolu su osigurali:

TEHNIČKA NAKLADA D.O.O.
HANSGROHE
ORIS
RAVAGO
UHA
VELUX
ŠKUGOR STUDIO
ŠPINA
THEMELIA

Organizacija:

DRUŠTVO ARHITEKATA ZAGREBA
HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.

Rezultati

Bazen Dubrava

09/12/2019

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističko rješenja bazen Dubrava - rezultati
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: