Radionica

Symmetries

Autor/izvor: DAS 07/07/2011

Predavanja, završene prezentacije radova studenata i okrugli stol u sklopu arhitektonske radionice održati će se u petak, 8.srpnja, u Podrumima Dioklecijanove palače.

U tijeku je arhitektonska radionica Symmetries pod organizacijom ORIS KUĆArhitekture na kojoj sudjeluju studenti i nastavnici ETSA Madrid te FGAG Split. Pozvani ste na predavanja, završene prezentacije radova studenata i okrugli stol koji će se održati u petak, 8.srpnja, u Podrumima Dioklecijanove palače s početkom u 9.30 sati. Predavanja će održati Luis Fernández - Galiano, Juan Miguel Hernández León, Dario Gazapo, Luis Mansilla i Emilio Tuñón. Prezentaciju i okrugli stol moderirati će Hrvoje Njirić.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: