Svaki tjedan vodič jedan, krajem mjeseca odmor vrijedan!

Autor/izvor: DAZ 01/10/2011

Uključite se u akciju Svaki tjedan vodič jedan, krajem mjeseca odmor vrijedan te prionite popunjavanju svojih profila. Članove koji svoje popunjene profile prijave na mail web@d-a-z.hr te kojega naš stručni tim ocijeni kao najbolje popunjen krajem svakog tjedna dobit će Arhitektonski vodič Zagreba. Krajem mjeseca (rujan, listopad, studeni) među pristiglim prijavama nasumičnom odabirom zajedno s našim partnerom vodimo vas u Spa & Golf Resort Sv. Martin na Muri.

Tko može sudjelovati u akciji

Članovi DAZ-a koji popune svoje profile prema navedenim uvjetima.

Što je potrebno učiniti da bi se sudjelovalo u akciji

Popuniti svoj profil na službenim web stranicama DAZ-a (ukoliko ste član DAZ-a a nemate password i inicijalnu lozinku za otvaranje svog profila javite se u tajništvo kolegici Ani Marendić na mail ana.marendic@d-a-z.hr ili na br.tel.: 01 5509 706).

Tko sačinjava stručni tim koji će valorizirati prijavljene profile

Web uredništvo Društva arhitekata Zagreba kojega članovi su: Ana Dana BerošDominko BlaževićTamara BrixyLuka Korlaet.

Što će se valorizirati kod popunjavanja profila

Ispunjenost i što cjelovitija obrađenost svih kartica u profilu:

 • osobni podaci
 • školovanje
 • tvrtke
 • organizacije
 • projekti što kvalitetnije popunjeni
 • a osobito je važno da se profil opremi fotografijama i nacrtima (gdje je to predviđeno)
 • duhovitost prilikom ispunjavanja

Kako bismo vam olakšali popunjavanje vaših profila na web stranicama DAZ postoje i upute koje vas vode korak po korak, a tu su naš tim i studenti koji će vam pripomoći ukoliko naiđete na poteškoće pri popunjavanju.

Kako sudjelovati u akciji

Kada ste sigurni da je vaš profil u potpunosti ispunjen, prijavu (u kojoj ćete navesti da se prijavljujete na DAZ-ovu akciju Svaki tjedan vodič jedan krajem mjeseca odmor vrijedan uz vaše ime i prezime) pošaljite na mail adresu web@d-a-z.hr.

Što darujemo najuspješnijima

Krajem svakog tjedna Arhitektonski vodič Zagreba u izdanju Arhitekst d.o.o. i Društva arhitekata Zagreba.

Tri vikend odmora za dvoje krajem rujna, listopada i studenog u Spa & Golf Resort Sv. Martin na Muri u Svetom Martinu na Muri.. Naš partner Spa & Golf Resort Sv. Martin na Muri za vas su osigurali sljedeće pogodnosti:

 • dva polupansiona za dvije osobe
 • smještaj u luksuznoj dvokrevetnoj sobi SpaGolfer Hotela****
 • bogata buffet ponuda pansionskog restorana “Mira”
 • besplatno korištenje Svijeta sauna- finska/ bio/ lanconium sauna, parna rimska kupelj, Hamam, Kneippove kupke, tuševi iznenađenja, ledeni bazen/ fontana, whirlpool,
 • korištenje relax  zone
 • neograničeno korištenje svih bazena Spa& Sport Resorta Sveti Martin- termalni bazen s hidromasažnim mlaznicama temperature od 29 do 36;C, whirlpool, aqua bar, tobogani, pećina, dječji bazeni s pješčanom plažom, razni vodeni efekti
 • noćno kupanje – petak i subota od 20:00 do 24:00 h
 • korištenje fitness teretane 1h dnevno, ogrtač u sobi, gratis internet u sobi

Svi dobitnici vikend odmora se obvezuju da će po iskorištenom vaučeru (koje mogu predignuti u tajništvu Društva arhitekata) za vikend odmor izvijestiti o provedenom odmoru uz fotografije, što ćemo i objaviti na web stranicama DAZ-a.

 

Društvo arhitekata ZagrebaZa sva pitanja i pomoć prilikom ispunjavanja profila stojimo vam na raspolaganju na sljedećim kontaktima:

Ana Marendić
t: 01 5509 706
m: ana.marendic@d-a-z.hr
web: www.d-a-z.hr

Profil arhitekata na webu DAZ-a

Javna afirmacija članova Društva i njihovih djela dio je misije DAZ-a. Tako je od prve generacije DAZovog weba postojala potreba da se omogući članovima DAZ-a predstavljanje na Internetu. Nadamo se da će ova inačica weba – u skladu s današnjim tehnološkim mogućnostima i s trendovima socijalnih mreža - omogućiti kreiranje i objavu profila naših arhitekata i urbanista, te predstaviti našu zajednicu i njeno djelovanje pred strukovnom i širom javnosti.

Pridruživanje Hrvatske Europskoj uniji

S obzirom na skori ulazak Hrvatske u Europsku Uniju i otvaranja europskog tržišta, otvaraju se i nove prilike za uspostavljanje kontakta i suradnje s inozemnim partnerima. Kako je i vama, vjerujemo, Internet važan izvor informacija za traženje potencijalnih partnera, isto vrijedi i za strane arhitekte i investitore koji žele raditi u Hrvatskoj. Vjerujemo da isticanje vašeg profila i predstavljanje na stranicama strukovne udruge kao i na najposjećenijem arhitektonskom portalu, može doprinijeti vidljivosti vaših projekata i djelovanja, kao i potvrdi vaših referenci.

Referentni izvor informacija

Baza projekata, arhitekata, arhitektonskih ureda, arhitektonskih natječaja i drugih tvrtki važan je modul DAZ weba. Brojne upite koje već sada imamo u Društvu vezane na arhitekte, projekte, natječaje, natječajne programe i rezultate, već sada preusmjeravamo na web kao centralni izvor informacija.

Baza projekata će s rastom popunjenosti, omogućavati i ozbiljnije analize te istraživanja po autorima i autorskim grupama, razdobljima gradnje, tipologiji, geografskoj poziciji itd.

Pozivamo vas da zajedno s nama kreirate ovu novu platformu za promociju arhitekture i svojim vlastitim sadržajem doprinesete stvaranju veće cjeline i vrijednog izvora informacija u području arhitekture i urbanizma.

Spa&Golf Resort Sv. Martin

Rezultati

Prostor središta Trešnjevke

23/12/2020

Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

 • Rezultati

  Prostor središta Trešnjevke

  23.12.2020.

  Rezultati natječaja za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja PROSTORA SREDIŠTA TREŠNJEVKE.

 • Rezultati

  Dječji vrtić Brezovica

  15.12.2020.

  Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

 • Rezultati

  Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

  25.11.2020.

  Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu


Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:

 


Donatori:
 


 

 


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:Partneri:Medijski partneri:Donatori:


Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2022 DAZ.