Posao

Studio Vyonyx traži voditelja projekta

Autor/izvor: DAZ 06/07/2016

Arhitektonski ured Studio Vyonyx traži voditelja projekta / ovlaštenog arhitekta (m/ž) za rad na projektu u Zadru.

Studio Vyonyx je međunarodni ured sa sjedištima u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Hrvatskoj. Smatramo se kreativnom platformom za mlade i entuzijastične arhitekte i kreatore.

Istraživanje nekonvencionalnih i novih metoda dizajna nam je izazov. Atmosfera u studiju ispunjena je mladim ljudima s međunarodnim štihom. Izvrsne mogućnosti napredovanja.

Za naš tim u Zadru tražimo osobu za poziciju:

Voditelj Projekta / Ovlašteni Arhitekt (m/ž)

Pozicija

Tražena je pozicija Voditelj Projekta / Ovlaštenog Arhitekta s minimalno 3-5 godina iskustva na području razrade izvedbenog projekta kao i projektantskog nadzora projekta. Očekuje se proaktivno vođenje i koordinacija izvedbe kao i projektantski nadzor na projektu privatne vile u Zadru.

Što očekujemo

Samostalna razrada Izvedbenog Projekta, kao rješavanje svakodnevnih problema na gradilištu te kordinacija investitora i izvođača. Vrhunske sposobnosti organizacije, komunikacije kao i kontrola financija. Rad pod pritiskom, CAD management kao i znanje organizacije projekta su karakteristike posla. Od prednosti je iskustvo sa domaćom građevinskom industrijom.

Molimo Vas da nam dostavite Vaš CV, Portfolio, Pismo namjere kao i Vaše reference i preporuke do 19.07.2016 na mail: zadar@vyonyx.com

s oznakom: Pozicija  Voditelj  Projekta - Vila PB12

 

Odlična perspektiva napredovanja.

Početak radnog odnosa 01.09.2016

Pozicija: Redovni radni odnos sa probnim rokom

 

Pismene aplikacije molimo da dostavite sa navedenom oznakom na:

Vyonyx d.o.o.

Jakše Čedomila Čuke 3

23000 Zadar

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: