Posao

Stručno osposobljavanje u DAZ-u

Autor/izvor: DAZ 15/02/2016

Društvo arhitekata Zagreba raspisalo je natječaj za 3 radna mjesta u okviru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa – 2 arhitektonske i 1 ekonomske struke. Natječaj je otvoren do 11. ožujka 2016., a više saznajte u nastavku.

1 radno mjesto – VSS ekonomskog organizacijskog ili menadžerskog smjera
Sudjelovanje na na poslovima: suradnja na planiranju, organizaciji i provođenju poslova i aktivnosti Društva (ciklusi tematskih predavanja, međunarodnih stručnih skupova, obilazaka, natječaja) koordinaciji kulturnih i obrazovnih aktivnosti, suradnja na postojećim i novim projektima, financijsko planiranje i izvještavanje.
Potrebna zvanja: VSS ekonomskog organizacijskog ili menadžerskog smjera. Informatička znanja: MS Office, Internet i poznavanje alata društvenih mreža.

2 radna mjesta – dipl. ing.arhitekture
Opis poslova: sudjelovanje na planiranju, organizaciji i provođenju poslova i aktivnosti Društva (arhitektonskih natječaja, priprema i izrada programa natječaja, izložbi, tematskih predavanja, međunarodnih stručnih skupova, obilazaka) koordinaciji i suradnji na postojećim kao i novim projektima.
Potrebna zvanja: dipl.ing.arhitekture. Informatička znanja: MS Office, Office paket, AutoCAD, Photoshop, 3dmax i/ili Sketchup, Archicad i/ili Revit, Internet i poznavanje alata društvenih mreža.

Mole se cijenjeni kandidati da u sklopu zamolbe svoj CV pošalju u Europapass formatu na adresu Društvo arhitekata Zagreba, Trg bana Josipa Jelačića 3/1, Zagreb ili na mail adresu: ana.marendic@d-a-z.hr

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: