Izložba

"Slike trga"

Autor/izvor: DAZ 04/10/2012

U petak, 5. listopada u 20 sati, u velikogoričkoj galeriji Galženica otvorena je izložbe idejnih rješenja za Trg Stjepana Radića i predstavljanje kratkih video radova na temu trga.

Projekt se oslanja na ideju da je javni prostor potrebno društveno, kulturno i politički proizvesti, a ne samo fizički izgraditi. Osnovni zadatak natječaja bio je osmisliti prikladni mobilijar, signalizaciju za Dom kulture Galženica, prostor tržnice, zelenilo i ostale sadržaje koji bi mogli na inovativan način aktivirati Trg Stjepana Radića i stvoriti od njega kvalitetnije socijalno mrežište Velike Gorice.

Autori čiji će idejni projekti biti predstavljeni na izložbi: Hana Svatoš-Ražnjević i Ivana Banfić (The Line i Forward), Slobodan Arsenović, Dejan Mitov, Jelena Čobanović i Krsto Radovanović – ModelArt studio (Grad kao muzej), Luis Cano Gonzálvez, Jelena Smoljo i Mariana Bucat (Occupy VG), Dragan Marković, Danilo Beronja i Lazar Belić (Krugovi života), Aleksandar Pavlović (Sudar) te Petra Jelaska.

Uz ove natječajne radove na izložbi će biti i predstavljeni produkti radionice snimanja Laboratorij Trg pod vodstvom Maria Topića.


Otvorenje izložbe Slike trga
petak, 5. listopada od 20 sati
Galerija Galženica
Trg Stjepana Radića 5, Velika Gorica

Izložba ostaje otvorena do 2. studenog

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: