Izložba

"Scene za novu baštinu"

Autor/izvor: DAZ / MoMA / vizkultura.hr 05/03/2015

Hrvatski umjetnik David Maljković sudjeluje u grupnoj izložbi u MoMA-i! U nedjelju, 8. ožujka 2015. u New Yorku se otvara izložba “Scenes for a New Heritage: Contemporary Art from the Collection”.

MoMA će okupiti niz umjetnika te tijekom izložbe funkcionirati kao središte razmjene ideja ne samo o kolektivnoj amneziji, već i o putovanju slika u visoko digitaliziranom društvu te migraciji. Naziv izložbe preuzet je iz Maljkovićeva rada fokusiranog na zapuštene i zaboravljene spomenike bivše države poput spomenika Vojina Bakića na Petrovoj gori. Također će biti prikazan i rad Mladena Stilinovića “Eksploatacija Mrtvih”, koji je u kolekciji MoMA-e od 2014.

Izbor iz kolekcije donosi međunarodne radove nastale u proteklih trideset godina, u širokom rasponu pristupa političkim, društvenim i kulturnim tijekovima koji su oblikovali današnji globalni svijet. Više od polovine radova bit će izloženo po prvi put.

Više potražite ovdje.

Izvor: MoMA / vizkultura.hr

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: