Izložba

"Scene za novu baštinu"

Autor/izvor: DAZ / MoMA / vizkultura.hr 05/03/2015

Hrvatski umjetnik David Maljković sudjeluje u grupnoj izložbi u MoMA-i! U nedjelju, 8. ožujka 2015. u New Yorku se otvara izložba “Scenes for a New Heritage: Contemporary Art from the Collection”.

MoMA će okupiti niz umjetnika te tijekom izložbe funkcionirati kao središte razmjene ideja ne samo o kolektivnoj amneziji, već i o putovanju slika u visoko digitaliziranom društvu te migraciji. Naziv izložbe preuzet je iz Maljkovićeva rada fokusiranog na zapuštene i zaboravljene spomenike bivše države poput spomenika Vojina Bakića na Petrovoj gori. Također će biti prikazan i rad Mladena Stilinovića “Eksploatacija Mrtvih”, koji je u kolekciji MoMA-e od 2014.

Izbor iz kolekcije donosi međunarodne radove nastale u proteklih trideset godina, u širokom rasponu pristupa političkim, društvenim i kulturnim tijekovima koji su oblikovali današnji globalni svijet. Više od polovine radova bit će izloženo po prvi put.

Više potražite ovdje.

Izvor: MoMA / vizkultura.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: