Natječaj

Revitalizacija Santiaga, Čile

Autor/izvor: DAZ 02/10/2012

Raspisan je natječaj na koji nas je posebno uputilo čileansko veleposlanstvo, sa željom za sudjelovanjem hrvatskih arhitekata, radi povijesnih i kulturnih veza s Hrvatskom. Cilj ove inicijative je  razvijanje urbanističkog plana za  središte Santiaga.

U čast dvjestote godišnjice Republike Čile, Vlada predsjednika Sebastiána Piñera Echeniquea  razvila je Legado Bicentenario, program koji uključuje stvaranje, revitalizaciju i konsolidaciju javnih površina i objekata  urbane i kulturne baštine a koji su od velike važnosti za Čile.

Kao dio ovog programa, Vlada je odlučila revitalizirati dijelove Santiaga te je pokrenut međunarodni, javni natječaj kojim se pozivaju projektanti i arhitekti da daju svoje prijedloge za poboljšanje gradske osi Bulnes i okolnog područja.

Više podataka o natječaju, uvjetima i rokovima možete potražiti ovdje.

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: