Nagrade

Rektorova nagrada dodijeljena studentima Af

Autor/izvor: DAZ 12/06/2013

Odlukom Rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Alekse Bjeliša od 12. 6. 2013. dvijema su Rektorovim nagradama za vrsna postignuća u ovoj akademskoj godini nagrađeni i studenti Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Studija dizajna.

Posebna rektorova nagradu, ove je godine po prvi puta uopće dodijeljena studentima zagrebačkog AF, i to za timski projekt knjižne edicije 'Arhitektonski dijalozi 21|21|21' koja je nedavno promovirana. Nagrađeni su: Boris Dundović, Alen Žunić, Marko Mihaljević, Ivo Žarko i Ivana Ivić (Arhitektonski fakultet), te Matea Brkić i Maja Subotić (Studij dizajna AF).

Rektorova nagrada za pojedinačni rad pripala je Anni Kocsis za rad 'Odnos normativnog i deskriptivnog u arhitekturi: Van Eyckov strukturalizam i naturalistička pogreška'.

Svečana dodjela nagrada i otvorenje izložbe radova održat če se u četvrtak 20. 6. 2013. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, u dvorani Auditorium Maximum.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: