Osvrt

Radionica za djecu o javnom prostoru

Autor/izvor: DAZ 30/03/2015

U petak je održana radionica pod nazivom "Javni prostor - osobni prostor" s učenicima petog razreda OŠ Matka Laginje u prostorijama Društva arhitekata Zagreb.

Učenici su promatrali snimku centra grada iz zraka te su nabrajali dijelove koje prepoznaju te nabrajali i opisivali mjesta koja posjećuju i koja su im važna i zanimljiva.

Preko snimke grada su iscrtavali vlastitu kartu grada ističući mjesta i linije kretanja koje poznaju, koriste te koja su njima najzanimljivija. Ucrtavali su i mjesta posebnih događaja koja su dodatno opisali. Radionicu su vodile Ida Loher i Davorka Perić.

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: