Radionica

Radionica Marjan 2011: upala pluća grada

Autor/izvor: DAS 06/10/2011

Pozivamo vas na radionicu Marjan 2011: Upala pluća grada koja će se održati od 09.-16.10.2011. u Splitu.

Kako zelenu oazu u samom centru grada približiti stanovnicima kada nije poželjno nikakvo interveniranje? Kako urbanizirati, a da se ipak ne gradi?

Na pitanja bi trebali odgovoriti sudionici radionice pod mentorskim vodstvom imajući na umu dvije stvari: da se trebaju prilagoditi postojećem GUP-u, analizirati njegovu nedefiniranost, ispitati zahvate na njima zadanu temu te trebaju iskoristiti enormni potencijal uz centar grada kako bi i ona zaživjela s gradom i građanima. Ideja je preklapajući slojeve dobiti širu sliku o mogućnostima Marjana te time doći do programsko-prostorne analize kojom bi se predočili potencijali, ali i detaljniji mogući zahvati u prostoru.

Više o radionici možete saznati ovdje, a ovdje možete preuzeti program radionice.


 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: