Radionica

Radionica af/sc: predavanja i promocija kataloga

Autor/izvor: DAZ / Af 06/05/2015

Pozivamo vas na predavanja mladih arhitekata - polaznika proteklih radionica af/sc, koji će se predstaviti kratkim 10-minutnim predavanjima, te promociju kataloga dosadašnjih radionica u petak, 8.svibnja 2015., u 20 h u galeriji SC.

Radionicu AF/SC su 2010. pokrenuli Petar Mišković i Mia Roth-Čerina s namjerom istraživanja drugih oblika nastave u okviru Kabineta za osnove arhitektonskog projektiranja. Projektni zadaci su definirani kao opći pojmovi, oslobođeni namjene i lokacije (srodni zadacima na prvoj godini studija), ali su s njima suočeni studenti različitih dobi, s dodiplomskog i diplomskog studija. Nastava je fizički izmještena u galerijski prostor. Od 2010. do 2014. održano je pet radionica s ukupno 69 sudionika i preko dvadeset gostiju kritičara i predavača, o čemu smo pisali ovdje, ovdje i ovdje.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: