Radionica

Radionica AF/SC

Autor/izvor: DAZ/Af 12/02/2013

Pozivaju se studenti zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj radionici AF/SC da pošalju svoje prijave. Radionica je otvorena za studente preddiplomskog (osim studenata prve godine) i diplomskog studija arhitekture i urbanizma.

Arhitektonski fakultet i Galerija SC i ove godine pozivaju na studentsku radionicu. Za sudjelovanje u radionici odabire se 12-16 studenata, a mjesto održavanja je Galerijia SC u Zagrebu od 15. do 21. travnja 2013. godine. Voditelji su Petar Mišković i Mia Roth Čerina. radionica AF/SC upisuje se kao izborni kolegij.

U prijavi treba navesti:

1. ime i prezime
2. e-mail adresu i broj telefona
3. godinu upisa preddiplomskog studija
4. ocjene iz kolegija Arhitektonsko projektiranje I i II te ime nastavnika/ce
5. trenutni status studenta/ice

Prijavi treba priložiti uzorak dosadašnjeg rada – prikaz odabranog projekta ili reducirani portfolio – u pdf formatu (1 dokument, 1-3 A4 stranice, naziv dokumenta: imeprezime.pdf). Prijave treba poslati do 18. veljače na adrese: petar.miskovic@arhitekt.hr i mroth@arhitekt.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: