EU Projekti Info

Prvi hrvatski portal o EU fondovima

Autor/izvor: DAZ 24/10/2012

Predstavljamo prvi hrvatski portal o EU fondovima – EU PROJEKTI INFO na kojem su objedinjeni svi aktualni natječaji za projekte Europske unije kao i natječaji koje raspisuje Europska komisija.

Ovo je prvi hrvatski portal o EU fondovima na kojem su objedinjeni svi aktualni natječaji za projekte Europske unije za područje Republike Hrvatske i regije koja uključuje i BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, kao i natječaji koje raspisuje Europska komisija centralizirano u Bruxellesu iz programa kao što su FP7, CIP i drugi.

Natječaje možete pretraživati prema različitim kriterijima putem tražilice i tako biti u toku s natječajima koji se raspisuju na dnevnoj bazi na velikom broju internetskih stranica, a na raspolaganju su i opisi programa, primjeri projekata, konkretni savjeti, blog, forum i elektronski newsletter.

Sav sadržaj portala potpuno je besplatan jer je cilj pomoći u podizanju apsorpcijskih kapaciteta hrvatskih i korisnika iz regije i postati ključna točka u njihovom informiranju.

Autori portala su zaposlenici tvrtke EU PROJEKTI i volonteri novosonovane udruge Institut za razvoj poduzetništva i EU projekte, a ukoliko želite, u rad se možete uključiti i vi svojim projektima, savjetima i prijedlozima.

Možete se potpuno besplatno prijaviti na novi newsletter portala EU PROJEKTI INFO i osigurati vašoj organizaciji da jednom do dva puta mjesečno e-mailom dobiva sve aktualne i relevantne informacije iz područja EU fondova.

Na newsletter EU PROJEKTI INFO možete se pretplatiti klikom na sljedeći link.
 

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: