Prezentacija

Prezentacija radova radionice MAYDAY! MAJDAN! MAYDAY!

Autor/izvor: DAZ 07/04/2015

Danas, 8. travnja 2015. godine s početkom u 18.00 sati, u Domu kulture Zvonimir Solin održat će se javna prezentacija i izložba radova studenata arhitekture Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu na temu revitalizacije napuštenog tupinoloma u solinskom Majdanu.

Radionica MAYDAY! MAJDAN! MAYDAY! dio je projekta "Ex Marlstone Quarry as a Community Space" kojeg podržava Europska kulturna fondacija, a koji za cilj ima ispitati prostorne i društvene potencijale majdanskog tupinoloma.

Nositelji projekta su Grad Solin i Hrvatske šume-UŠP Split, a organizator studentske arhitektonske radionice je Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu. Mentori su arhitektice i arhitekti: dr.sc. Hrvoje Bartulović, Ivan Jurić, Bruna Kovačević, Ana Krstulović, Mirjana Radoš i dr.sc. Dujmo Žižić. Stručni suradnici su Igor Belamarić, dipl.ing.kraj.arh., Nikola Bojić, MA in Design studies: Art, Design & Public Domain, Gvido Piasevoli, stručni upravitelj Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Splitsko-dalmatinske županije, te Mia Grga i Ivan Rako iz Udruge Permakultura Dalmacija.

Gostujući kritičar na izložbi, na kojoj će 27 studenata diplomskog studija arhitekture (podijeljenih u grupe od dvoje ili troje) prikazati 10 idejnih rješenja, je arhitekt Frane Dumandžić.

Svi posjetitelji javne prezentacije i izložbe moći će sudjelovati u raspravi, ostaviti komentare i prijedloge za daljnji razvoj projekta, ali i glasovati za rad koji smatraju najboljim.

Pobjednički rad, koji će služiti kao podloga za izradu daljnje dokumentacije s ciljem realizacije projektne ideje, bit će proglašen kroz par dana, nakon konzultacija žirija, analize ankete i glasova publike.

Više o projektu na: http://majdansolin.com/

br /

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: