Natječaj

Prenamjena kao tema natječaja

Autor/izvor: culturenet.hr 07/08/2011

Festival Exchange Radical Moments! Live Art, u organizaciji Die Fabrikanten iz Linza, raspisao je natječaj za nagradu GO11 za najbolji i najinovativniji projekt ponovne upotrebe urbanog objekta ili prostora u nove svrhe, vrijednu 500 eura. Prijedlozi se primaju do 5. rujna.

Primjeri prenamjene objekata mogu biti telefonske govornice koje su pretvorene u žardinjere za cvijeće, kao i saobraćajni znakovi koji se koriste kao muzički instrumenti. Prema navodima organizatora, gradovi su postali izvor materijala koje stanovnici mogu iskoristiti za najrazličitije svrhe.
 
Na natječaj su pozvani svi koji imaju ideju kako bi neki objekt ili prostor njihovog grada mogao biti bolje upotrijebljen nego što je originalno predviđeno. Nagrada, osim 500 eura, podrazumijeva i objavljivanje pobjedničkog rada u festivalskom magazinu u listopadu 2011. Pobjednički rad, kao i radovi u užem izboru, bit će predstavljeni i u okviru programa Exchange Radical Moments Festivala u Berlinu 11. sudenoga 2011.
 
Rok za prijavljivanje je 5. rujan, a potrebno je dostaviti fotografije, skice ili video snimke, uz narativni opis rada.
 
Više informacija o načinu sudjelovanja moguće je pročitati na stranici www.go.11moments.org

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: