Izložba

Predstavljanje natječajnih radova za uređenje Ulice Ljerke Šram na Savici

Autor/izvor: DAZ 02/06/2016

Društvo arhitekata Zagreba poziva Vas na predstavljanje nagrađenih radova na natječaju za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje uređenja Ulice Ljerke Šram na Savici u Knjižnici Savica, Ulica Ljerke Šram 4 u subotu u 11h.

Provedeni natječaj je pilot natječaj projekta Zagreb za mene, koji obuhvaća 17 natječaja i intervencija u javnim prostorima na području cijelog grada Zagreba. Očekujemo stanovnike Savice i sve ostale zainteresirane da nam se pridruže te da iznesu svoja mišljenja i eventualna pitanja na koja će odgovarati predsjednik DAZ-a dr.sc. Rene Lisac, dipl.ing.arh., članica žirija doc.dr.sc. Sanja Gašparović, dipl.ing.arh. i prvonagrađeni autori.


 

Nakon predstavljanja nagrađenih radova u Knjižnici Savica, radovi će se sljedeća dva tjedna moći pogledati i u Mjesnom odboru Trnjanska Savica, Ulica Vladimira Ruždjaka 21.

Rezultate natječaja pogledajte ovdje.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: