potres 2020

Popis / baza arhitekata i drugih za pomoć u obnovi

Autor/izvor: DAZ 27/05/2020

DAZ poziva arhitekte i druge struke koji su spremni pomoći u daljnoj obnovi Zagreba nakon potresa da se upišu na naš popis

Svjesni činjenice da je prošlo 2 mjeseca od potresa koji je oštetio veliki broj zgrada u Gradu Zagrebu i okolici, a institucionalni okvir pomoći građanima još nije ni blizu završen i poznat, Društvo arhitekata Zagreba odlučilo je potaknuti sve zainteresirane članove u pronalaženju brzih i efikasnih rješenja za građane i obnovu grada Zagreb kroz organizaciju niza radionica i pripremu različitih edukativnih materijala.

Društvo arhitekata Zagreba angažirano je u različitim radnim skupinama koje se bave zakonodavnim i operativnim problemima sanacije te nam je potrebna i popis / baza svih članova i kolega s određenim iskustvom koji bi mogli doprinijeti radu u tim radnim skupinama.

Osim toga, DAZ će organizirati vlastite radne skupine ovisno o riješenju koje se pojavi tijekom ovog procesa.

Pozivamo Vas da se upišete u našu Bazu arhitekata i drugih spremnih pomoći oko sanacije potresa. Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem odazivu.

Obrazac za upis u Bazu arhitekata za obnovu

 


 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: