Sastanak

Otvoreni sastanak Sekcije za urbanizam

Autor/izvor: DAZ 20/12/2011

Pozivamo sve članove Sekcije za urbanizam osnovane 2002. godine, sve zainteresirane članove DAZ-a i sve kolege koji žele sudjelovati i pridonijeti radu sekcije, na sastanak i obnovu rada sekcije, 21. prosinca 2011. u 17 sati u DAZ-u.

Prema do sada definiranim temama djelovanja sekcija bi trebala otvarati prostor DAZ-a za prikaz prostorno-planerske i urbanističke prakse kroz organizaciju različitih događanja, predavanja i izložbi te prezentirati pozitivne primjere, probleme zakonske regulative, aktualna zbivanja u struci itd.

Predlažemo sljedeće teme za sastanak:
- izbor/potvrda koordinatora sekcije (koordinator sekcije je: Radovan Miščević, dia),
- potreba za senzibiliziranjem stručne i šire javnosti za urbanističke teme kroz veću prisutnost u stručnim publikacijama, izložbama, u medijima itd.,
- zagrebačka urbanistička baština,
- aktualno: organizacija prezentacija, predavanja i diskusija u suradnji s UHA-om i programom Sezona urbanizma.

Svi zainteresirani za rad Sekcije, oni koji se žele uključiti ili predložiti teme koje smatraju interesantim i relevantim na području urbanizma pozvani su da se pridruže Sekciji na sastanku u srijedu 21.12.2011. u 17 sati.

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: