3d mapiranje

Ornament II na Bijeloj noći

Autor/izvor: DAZ 21/09/2015

U sklopu Bijele noći koja se održava u zagrebu 26. rujna u okviru Rendez-vous festivala Francuske u Hrvatskoj, na pročelju zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta održat će se interaktivna 3D mapping instalacija.

ORNAMENT II je zamišljen kao instalacija koja uspostavlja fizičku vezu između virtualnog i stvarnog prostora. Distorzijom objekata, zamagljujući granice vizualne percepcije, publiku se nakratko izdvaja iz realnog prostora uranjajući je u projekcije apstraktnih oblika i prostora, dok se zvukom pojačava efekt virtualizacije. Gledatelj nije samo pasivni promatrač interakcije stvarnih i projiciranih oblika, nego je aktivni korisnik i kreator sadržaja koji uz pomoć senzora, pokretima ruke transformira zvuk i sliku.

Autorski tim:
koncept, 3D & interakcija: Ivan Lušičić Liik
editing & animacija: Vice Rossini
music score: Matija Vojvodic
sound FX: Willem Vili Milicevic
ORNAMENT II se izvodi tijekom Bijele noći / Nuit blanche u sklopu Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj
https://www.facebook.com/events/691480244318462/

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: