Izložba

O Lombardi u Lumbardi

Autor/izvor: culturenet.hr 08/08/2011

U subotu, 6. kolovoza, otvorena je izložba Borisa Cvjetanovića u galeriji 3Volta u Lumbardi pod nazivom Iz Žuljane u Lumbardu. Cvjetanović se predstavlja nizom fotografija nastalih u ljeto 2008. prilikom putovanja barkom od Pelješca do Korčule. Izložba ostaje otvorena do 27. kolovoza.

Na izložbi koju organizaira Udruga Bašćina Cvjetanović se predstavlja nizom fotografija nastalih u ljeto 2008. prilikom putovanja barkom od Pelješca do Korčule te jednoipoldnevnog boravka u Lumbardi, kamo se zaputio u posjet prijatelju. 

Sam Cvjetanović u tekstu kataloga kaže: 'Razmišljao sam koliko ima smisla Lumbarđanima fotografijom pokazati isječak Lumbarde, ali možda upravo moj odmak i neznanje o sveopćoj premreženosti, što je česta odlika malih mjesta, omogući i samim mještanima ponešto drukčiji pogled na svoju sredinu.'
 
Boris Cvjetanović rođen je 1953. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Pedagoškoj Akademiji u Zagrebu – odsjek likovne umjetnosti 1976., a od 1981. profesionalno se bavi fotografijom. Izlagao je na brojnim samostalnim i skupnim izložbama diljem svijeta, a njegove fotografije dio su nekoliko značajnih svjetskih i domaćih zbirki, poput Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Izložba ostaje otvorena do 27. kolovoza.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: