Časopis

Novi broj časopisa Život umjetnosti

Autor/izvor: DAZ 13/12/2011

Pozivamo vas na predstavljanje novog broja časopisa Život umjetnosti koje će se održati u utorak 20. prosinca 2011. u Institutu za povijest umjetnosti u Zagrebu (Grada Vukovara 68/3. kat) s početkom u 18 sati.

Život umjetnosti je časopis za suvremena likovna zbivanja, posvećen raznovrsnim vidovima suvremene umjetničke prakse u Hrvatskoj, regiji i šire, s tradicijom kontinuiranog izlaženja od 1966. godine. Objavljuje ga Institut za povijest umjetnosti u Zagrebu dvaput godišnje kao dvojezično izdanje, a od 2008. koncepciju i uredništvo broja potpisuju gostujući urednici.

Tematski broj pod nazivom Nulta točka značenja rezultat je istraživanja i istoimene izložbe, koja je u organizaciji Hrvatskog fotosaveza održana od 17.6. do 17.7.2011. u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu (kustosice izložbe i autorice koncepcije: Sandra Križić Roban, Ivana Hanaček i Irena Gessner). Urednice broja će u okviru promocije s umjetnicima-fotografima održati javni razgovor o fotografskim fenomenima obuhvaćenim spomenutom izložbom i tematom časopisa.

Urednice broja: Sandra Križić Roban, Ivana Hanaček i Irena Gessner
Autori: Reinhard Braun, Victor Burgin, Jerko Denegri, Irena Gessner, Ivana Hanaček, Leonida Kovač, Sandra Križić Roban, Ana Kutleša, Ana Kršinić Lozica, Iva Prosoli, Radoslav Putar

Više o novom broju u prilogu.

Prošli brojevi časopisa i online narudžbe

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: