Mobilnost

Natječaj za prakse programa mobilnosti Leonardo da Vinci

Autor/izvor: DAZ 06/07/2013

Otvoren je natječaj za prakse za mlade arhitekte u sklopu EU Programa za cijelo životno obrazovanje (Life Long Learning Programme – LLL) te potprograma Leonardo da Vinci kojeg provodi Društvo arhitekata Zagreba. Rok za prijave je 17. srpanj 2013.

Društvo arhitekata Zagreba poziva magistre inženjere arhitekture da se prijave na natječaj za tromjesečnu stručnu praksu u arhitektonskim uredima u Europi. Praksa će se provoditi u 15 arhitektonskih ureda u 9 europskih zemalja. Stipendija pokriva sve putne i životne troškove za vrijeme trajanja prakse. Po povratku sa stručnog usavršavanja od kandidata se očekuje da podijele i prenesu stečena iskustva i spoznaje drugim arhitektima DAZ-a te nastave suradnju s DAZ-om na budućim projektima i programima.

Uvjeti za prijavu kandidata:

1. Magistar inženjer arhitekture i urbanizma Sveučilišta u Zagrebu
2. Dob kandidata do 30 godina
3. Državljanstvo republike Hrvatske
4. Članstvo u Društvu arhitekata Zagreba
5. Napredno znanje engleskog jezika (poželjno znanje jezika zemlje u koju se ide na stručnu praksu)

Prijava na natječaj treba sadržavati:

1. CV (Europass model)
2. Portfolio (max. 10 mb) na enleskom jeziku
3. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku :

razlozi prijave na stipendiju; koja stručna i interkulturološka znanja i iskustva kandidat/kinja želi usvojiti navesti željenu državu za odlazak na stručnu praksu (top 3) objasniti motivaciju za nastavak suradnje s DAZ-om po završetku stručne prakse iskustvo korištenja stranih jezika
4. Sken diplome i domovnice

Rok za podnošenje prijava je 17. srpanj 2013, a više o kriterijima i zemljama u kojima će se provoditi praksa pogledajte OVDJE. Rezultati natječaja će biti objavljeni 31. srpnja 2013.

U mobilnosti će sudjelovati 15 mladih arhitekata – do 30 godina, članova Društva, koji će 12-tjednom praksom u 15 različitih arhitektonskih ureda iz 9 europskih zemalja steći radno iskustvo, nova znanja i vještine u struci te unaprijediti znanje stranih jezika.

Projekt će se provoditi od kraja lipnja 2013 do studenog 2014., a stručne prakse provodit će se u razdoblju od rujna 2013 do kolovoza 2014.

Natječaj za odabir kandidata koji će dobiti priliku kroz stručne prakse usvojiti nova znanja i steći radna iskustva, bit će raspisan krajem lipnja 2013. godine na stranicama DAZ-a.

Potprogram Leonardo da Vinci u sklopu EU Programa za cjeloživotno obrazovanje (Life Long Learning Programme – LLL) obuhvaća strukovno obrazovanje i osposobljavanje te je osmišljen tako da svojim aktivnostima potiče razvoj znanja, vještina i kvalifikacija svih sudionika.

Sudjelovanjem u nekoj od aktivnosti potprograma Leonardo da Vinci, korisnici imaju mogućnost stjecati nova životna iskustva te primjenom stečenih znanja, značajno doprinijeti radu matične ustanove, vlastitoj zapošljivosti na tržištu rada te samom gospodarstvu. Potprogram Leonardo da Vinci omogućava prijenos dobrih praksi i inovacija u gospodarstvu između država sudionica, usklađivanje obrazovnog sustava sa tehnološkim napretkom i tržištem rada te osobni i profesionalni razvoj sudionika.

Dodatne informacije možete dobiti u Društvu na broj telefona 01 5509 706

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: