Galerija Modulor

Natječaj za izlaganje u Galeriji Modulor

Autor/izvor: DAZ 05/05/2012

Galerija Modulor (za arhitekturu i dizajn), Centar za kulturu Trešnjevka raspisuje natječaj za izlaganje u 2013. godini. Natječaj je otvoren za samostalne izložbe, kustoske koncepcije i problemske izložbe vezane za arhitekturu i dizajn te fotografiju. Prijave se mogu donijeti osobno ili poslati poštom do 15.lipnja 2012.

O Galeriji

Galerija Modulor specijalizirana je galerija za prezentaciju, valorizaciju i revalorizaciju arhitektonsko – urbanističkih i dizajnerskih projekata, izvedbi i autora.

Odlukom Umjetničkog savjeta ULUPUH-a uvrštena je na ULUPUH-ov prijedlog popisa priznatih izložbenih prostora za Hrvatsku zajednicu samostalnih umjetnika.

Osim izložbi iz područja arhitekture galerija nastoji proširiti djelatnost omogućujući izlaganje i fotografima.

Većina izložbi koja se izlaže u Moduloru financirana je od strane Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, a zadnjih godina i od Ministarstva kulture RH.

Prostor od 80m2 s kojim galerija raspolaže je multifunkcionalan i prolazan, što uvjetuje i programski sadržaj. Većina se radova stoga prezentira na panoima koji su opremljeni sa 12 kompleta pleksiglasa formata 80 x 100 cm.

Za ostale tehničke uvjete potrebno je raspitati se putem e-mail adrese.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 3024-247 i na mail adresu: modulor@cekate.hr, a prijave se mogu donijeti osobno ili poslati poštom do 15.  lipnja 2012. godine.

Prijava treba sadržavati:

  • zamolbu za izlaganjem u 2013. godini,
  • životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe,
  • koncept izlaganja,
  • popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo)

Savjet Galerije u sastavu:
Ljubomir Miščević, Tomislav Premerl, Branka Hlevnjak, Saša Martinović Kunović - selekcionira sve pristigle prijave (do 15.06.2012. godine) tijekom prve polovice mjeseca srpnja;

Prihvaćene prijedloge godišnjeg programa Galerija prijavljuje na natječaj Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, te Ministarstva kulture RH (u srpnju).

Rezultati natječaja poznati su početkom 2013. godine (obično u ožujku).

Fotografije prostora Galerije mogu se pogledati na stranici www.cekate.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: