obilazak

Natječaj PAROMLIN - proveden obilazak

12/11/2018

Obilazak lokacije Paromlin za Projektni natječaj za GRADSKU KNJIŽNICU GRADA ZAGREBA proveden je 10.11.2018.

U subotu 10.11.2018. u 11 sati proveden je obilaza lokacije Paromlin za Javni, opći, u jednom stupnju, anonimni, za realizaciju, II stupnja složenosti  PROJEKTNI NATJEČAJ za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN.

Topao i sunčan jesenski dan bio je idealan za obilazak lokacije Paromlin, na koji se pridružila velika grupa kolega arhitekata zainteresiranih za izradu natječaja. U obilasku su sudjelovali i članovi radnih tijela natječaja. Stručni savjetnici i izrađivač programa ponovili su bitne odrednice koje mogu utjecati na projektiranje, a vezane su na uvjete iz prostornog plana, uvjete organizacije knjižnice, statiku zgrade i uvjete zaštite od požara kako je to opisano u programu natječaja.

Natjecatelji imaju pravo dostaviti pitanja vezanan uz ovaj natječaj do 26.11.2018.  godine. Pitanja se dostavljaju e‐mailom na adresu natjecaji@d-a-z.hr.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: