Radionica

Načela zelenog projektiranja

Autor/izvor: DAZ 14/12/2011

Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj poziva Vas na predavanje Green Design Principles koje se održava u petak, 16.prosinca 2011. od 9h do 17h u Regent Esplanade Hotelu, u sklopu cjelogodišnjeg edukacijskog programa Green Building Professional. 

Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj poziva Vas na predavanje Green Design Principles koje se održava u petak, 16.prosinca 2011. od 9h do 17h u Regent Esplanade Hotelu, u sklopu cjelogodišnjeg edukacijskog programa Green Building Professional.

Ovaj modul realizirat će se u suradnji sa Hrvatskom komorom arhitekata, Udrugom hrvatskih arhitekata i Društvom arhitekata Zagreba, a u okviru te suradnje svim članovima omogućen je poseban popust za pohađanje ovog modula po cijeni od 1,500 kn (redovna cijena je 2,500kuna).

U suradnji sa strukovnim udruženjima i komorama, sudionicima će biti dodijeljena dva (2) boda u sklopu programa Stalnog stručnog usavršavanja. 
 
Predavanje Green Design Principles predstavlja svojevrstan uvod u projektiranje zelenih građevina, s posebnim fokusom na bioklimatsko projektiranje, softverske alate, metode kojima se postiže visoka učinkovitost i sustave za ocjenjivanje i certificiranje. Neke od tema koje će biti obrađene odnose se na iskorištavanje sunčeve energije, prirodno svijetlo i ventilaciju, te vrijedne savjete za stvaranje održivih građevinskih projekata.  

Predavačica Aurore Julien specijalizirala se za zeleno i energetski učinkovito projektiranje i ima više od 10 godina iskustva u ulozi savjetnice za održivi razvoj u građevinarskoj industriji. Aurore je i ovlašteni inženjer energetskog centra CIBSE te je akreditirana za BREEAM i LEED sustave. Ovo predavanje osmišljeno je kao radionica koja uključuje teorijski dio, interaktivne rasprave i praktičan rad.

Dodatne informacije o modulu
Prijavnica za pohađanje modula
 
 Za dodatne informacije obratite se Jeleni Filipović, Asistentica, Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj na 01 4886 296 ili na jelena.filipovic@gbccroatia.org

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: