Predavanje

Michael Hirschbichler - "Tracing Utopia"

Autor/izvor: DAZ 22/07/2014

Pozivamo vas na predavanje njemačkog arhitekta Michaela Hirschbichlera, koje će se održati u petak 25. srpnja u 19h u predavaonici 317 na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Michael Hirschbichler studirao je arhitekturu i filozofiju. Osnivač je Ateliera Hirschbichler baziranog u Zürichu koji se bavi umjetnošću i arhitekturom. Bio je voditelj arhitektonskog programa na Papua New Guinean University of Technology i trenutno predaje arhitektonsko projektiranje na ETH-u u Zürichu u sklopu studija prof. Marca Angelila.

Predavanje se održava u sklopu studentske radionice Zagreb Rooms, o kojoj smo pisali ovdje.

Više o Michaelu Hirschbichleru i radionici pogledajte na stranicama http://www.atelier-hirschbichler.com/ i http://zagrebrooms.wordpress.com/

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: